TOIMITILAT VUOKRAUS: HALLI, VARASTO, TOIMISTO
VUOTEKNO OY VUOKRAA PARHAAT TOIMITILAT

Vapaat toimitilat, teollisuus, tuotanto, varasto,
toimisto, halli, myyntivarastot, vuokra kiinteistöt,
toimitila, tontti, tontit vuokrataan.

Edelliselle sivulle »

VUOTEKNO OY

yhdistää toimitilat ja käyttäjät tuottavimmalla tavalla

Vuotekno Oy perustettiin vuonna 1987 edistämään yrityksien kasvua ja sijoittumista teollisuudelta vapautuviin kiinteistöihin. Nykyisin Vuotekno on pääkaupunkiseudun johtava teollisuuskiinteistöjen uuskäytön suunnitteluun, manageeraukseen ja vuokraukseen erikoistunut asiantuntijayritys.
Asiakkainamme on pääasiassa suuria teollisuusyrityksiä ja kiinteistönomistajia sekä toimitilojen käyttäjiä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Olemme kunnostaneet ja vuokranneet kokonaisia keskustakortteleita väliaikaisiin käyttötarkoituksiin niiden odotusaikana mm. Suomen johtaville rakennusliikkeille ja kiinteistönomistajille.

 

Miten tuotamme arvoa asiakkaillemme

Vuotekno Oy vuokraa ja manageeraa muiden omistamia kiinteistöjä.  Jalostamme ja tarjoamme toimitilat parhaiten sopivaan ja parhaiten tuottavaan käyttöön.
Edistämme yritysten ja yrityskeskittymien kasvua ja liiketoimintaa luomalla menestyviä toimintaympäristöjä yhteistoiminnassa käyttäjäasiakkaidemme, suuryritysten, kaupunkien ja suurten kiinteistönomistajien kanssa.
Vuotekno Oy tekee toimeksiannoista kiinteistökohteiden myynti- ja kehitysprojekteja, joissa tarvitaan uutta laajempaa näkemystä ja erityistä ammattitaitoa sekä tavanomaista suurempaa markkinoinnillista näkyvyyttä oikeissa kohderyhmissä.

 

Toimitilatuotteet ja kehitystoiminta

Toimitilavalikoimassamme painottuvat teollisuus-, toimisto- ja varastotilat. Sopivalla liikepaikalla kiinteistön käyttötarkoitus voi muuttua vaikkapa kauppakeskukseksi tai hotelliksi kiinteistön vahvuuksien ja markkinatilanteen mahdollisuuksien mukaan. Kehitämme jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä toimitilatuotteita ja konsepteja kiinteistöjen vahvuuksia hyväksi käyttäen. Käytämme kiinteistöjen liikeideoiden kehitystoimintamme apuna kansainvälisiä tietolähteitä. Pyrimme poikkeuksellisen suuren lisäarvon tuottamiseen sekä käyttäjä- että kiinteistönomistaja-asiakkaillemme.

 

Miten voimme luoda poikkeuksellista arvoa yrityksille, joilla on paljon vapaata tilaa

Vapaaksi jäänyttä kiinteistöä voidaan hyödyntää omistajan eduksi kassavirran lisäksi usein monella tavalla. Yksi vaativimmista, mutta potentiaalisesti eniten arvoa luova mahdollisuuksista, on liiketoiminnallista arvoa kustannustehokkaasti luovan innovaatioympäristön ja yrityskulttuuriin rakentaminen. Vuotekno etsii toimeksiantajaksi innovaatiotoimintansa voimakkaasta kehittämisestä kiinnostunutta yhteistyökumppania, jolla olisi runsaasti vapaata toimitilaa, jonka strategisella hyödyntämisellä saadaan vahvistettua arvonluonnin edellytyksiä ja ansaittua kiihdytetyn innovaatiotoiminnan kustannuksien kattamisen jälkeen vielä tuottoa. Katsomme, että hanke on onnistunut erinomaisesti, jos sen aikana toimeksiantajamme osakkeiden markkina-arvo on noussut yli 30 % yhteisen innovaatioprojektimme ansiosta.

Voimme myös auttaa liiketoimintanne kiihdyttämisessä ostamalla kiinteistönne yhteistyökumppaniemme kanssa ja vapauttamalla siten pääomaa liiketoimintamme kehittämiseen.

 

Toimintamme laajuus ja tulevaisuus – etsimme nyt ostettavaksi isoa kiinteistöä keskeisestä Helsingistä

Vuotekno Oy etsii uusia kiinteistökohteita kehityskohteikseen päämarkkina-alueenaan pääkaupunkiseutu. Projektityyppisesti toimivan Vuotekno-konsernin liikevaihto on tavallisimmin noin 2 - 4 miljonaa euroa. Konsernin palveluksessa on projektikannasta riippuen 5-10 alan ammattilaista. Vuokrasopimuskantamme laajuus vaihtelee projektien mukaan noin 300 - 500 sopimuksessa, joista pääosa on yritysasiakkaita.

Vuotekno etsii nyt myös ostettavaksi kiinteistöjä liikenteellisesti hyvin saavutettavilta paikoilta kehitettäväksi luovien alojen ja vetovoimaisten kulttuuritoimijojen keskittymää varten keskeiseltä sijainnilta Helsingistä. Olemme yhteistoimintakumppaniemme kanssa erityisesti kiinnostuneet suojeltavista rakennuksista, joiden perinteet ja historiallinen vetovoima tahdotaan säilyttää ja kehittää niistä sekä paikallisesti monipuolisia palvelevia että myös kansainvälisesti kiinnostaviksi kohteiksi sekä toimijoidensa että miljöönsä ansiosta.

 

Vuotekno Oy:n osakkaat

Helsingin kaupunki, Ilmarinen, Loviisan kaupunki, Nordea, Metso, Suomen valtio (Kauppa- ja teollisuusministeriö) ja Wärtsilä myivät osuutensa toimivalle johdolle 21.12.2007.