TOIMITILAT VUOKRAUS: HALLI, VARASTO, TOIMISTO
VUOTEKNO OY VUOKRAA PARHAAT TOIMITILAT

Vapaat toimitilat, teollisuus, tuotanto, varasto,
toimisto, halli, myyntivarastot, vuokra kiinteistöt,
toimitila, tontti, tontit vuokrataan.

Edelliselle sivulle »

Vuosaari Golf sijaitsee Meriportin vieressä

Meriportin yritysalueelta on vain noin 400 metriä Vuosaari Golfin ainutlaatuiselle golfkentälle meren äärellä. Siellä on hyvät puitteet pelata golfia, solmia kontakteja ja viihtyä. Vuosaari Golf sijaitsee Eteläreimarintie 9:ssä, 00980 Helsinki, sataman suunnasta tultaessa Majankanvartijantietä pitkin jatkat suoraan Eteläreimarintielle, Meriportin yritysalueen Merenkulkijankatu ja Ruusuniementie jäävät vasemmalle.

Edustavan klubitalon terassilta on näkymät merelle ja klubin edestä lähteville ykkös- ja kymppiväylille. Vuosaaren golfkentälle on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta.

Vuosaareen pääsee myös metrolla ja bussi tulee aivan klubitalon läheisyyteen.

Vuosaari Golf yhteystiedot, ajanvaraus ja lisätietoja

Vuosaari Golf caddiemaster ja ajanvaraus: puh. (09)-681 2210 tai netistä: www.vuosaarigolf.fi

Vuosaari Golf on 18-reiän championship golfkenttä merenrannassa sijaitsevine klubitaloineen.

Avaralle linkstyyppiselle kentälle on ominaista syvät bunkkerit ja väyliä erottavat pitkää heinää kasvavat kummut.

Vuosaari Golf sijaitsee upean Vuosaarenlahden rannalla. Merinäkymä huhtikkuussa 2009.

Vuosaari Golfin kentälle pääsee pelaamaan usein jo hyvinkin aikaisin keväällä, joinakin vuosina on pelattu läpi talven ja nytkin on jo huhtikuussa hyvä pelimeininki meneillään. Kuva huhtikuulta 2009.

VGH ry- urheilullinen ja reilu klubi

Vuosaari Golf Helsinki ry tarjoaa sekä jäsenille että vierailijoille laadukkaat olosuhteet kunto- ja kilpagolfin harrastamiseen unohtamatta sosiaalista kanssakäymistä viihtyisässä ilmapiirissä.

Vuosaari Golf on tyylikkäästi urheilullinen golfkeskus, jossa pelaamisen ilon ja nautinnon lisäksi arvostetaan vastuullisuutta ja hyviä tapoja. Vuosaari Golfissa aistii reilun ja avoimen klubihengen, joka huomioi tasa-arvoisesti niin aloittelevan kuin kokeneenkin golfarin.

Vapaat toimitilat Vuosaari Golfin vierestä vuokraa Vuotekno Oy

Haluatko golfaaman ja greenille nopeasti työpäiväsi jälkeen tai vaikka kesken päivän bisnestapamiisiin? Vuotekno tarjoaa vuokralle golfmielisille edullisia toimitiloja ja varastoja ihan vierestä Ruusuniementieltä ja Merenkulkijankadulta. Tervetuloa tutustumaan!

 

Esittelyssä: