TOIMITILAT VUOKRAUS: HALLI, VARASTO, TOIMISTO
VUOTEKNO OY VUOKRAA PARHAAT TOIMITILAT

Vapaat toimitilat, teollisuus, tuotanto, varasto,
toimisto, halli, myyntivarastot, vuokra kiinteistöt,
toimitila, tontti, tontit vuokrataan.

Edelliselle sivulle »

Telakkaranta

Osoite: Telakkakatu 8, 00150 Helsinki,
Nosturin vieressä

Vuotekno Oy solmi 6.9.2010 sopimuksen Helsingin Hietalahden Telakkarannan kuuden eri teollisuus-, varasto- ja toimistorakennuksen vuokraamisesta uusiin käyttötarkoituksiin. Kohteesta on tarjottavissa vuokralle noin 5050 m2 erikokoisia toimitiloja 20 m2:n työhuoneista noin 1000 m2:n halleihin.

Vuokrattavat toimitilat sijitsevat Telakkakatu 8:ssa Hietalahden rannassa Nosturin eteläpuolella ja ns. konepajahallin välissä. ELMU ry:n monitoimitalo Nosturi tarjoaa vuoden ympäri erilaisia tapahtumia, konsertteja, diskoja, teknoraveja, teatteria ja taidenäyttelyitä.

Konepajahalli on tarkoitus suunnitella ja peruskorjata musiikkikulttuurikäyttöön, johon ELMU ry:n toiminta olisi mahdollista siirtää.

Telakkarannasta on kehittymässä toiminnallisesti monipuolinen kantakaupungin kohtaamispaikka, jossa kulttuuri, design, omaleimainen asuminen ja vapaa-aika yhdistyvät. Tulevassa asemakaavassa alueelle on suunnitteilla design-myymälöitä ja hotelli yhdessä rakennuksessa ja asuinrakennuksia, joiden pohjakerroksiin sijoitetaan liike- ja näyttelytiloja. Alue tarjoaa mielenkiitontoisia mahdollisuuksia korkeatasoisten design-liikkeiden ja -suunnittelutoimistojen ja trendikkään vapaa-ajan keskittymän syntymiselle.

Vanhoja idyllisiä tiilirakennuksia vuokrattaneen mm. taidetyötiloiksi, design-alan yrityksille, erilaisiin vapaa-ajan, kulttuuri-, taide- ja kuntoilualan yrityksille. Teollisuus- ja varastohallit soveltuvat em. tarkoituksien lisäksi luonnollisesti myyntivarastoiksi sekä luonnollisesti tuotanato- ja varastokäyttöön. Telakkaranta tarjoaa poikeuksellisen hyvät pysäköinti- ja tavarankäsittelyalueet lähes keskellä Helsingiä. Ainutlaatuisessa ympäristössä ratiolinjojen vieressä sijaitsevat toimistotilojenkin odotetaan menevän kuin kuumille kiville.

 

 

Esittelyssä: