TOIMITILAT VUOKRAUS: HALLI, VARASTO, TOIMISTO
VUOTEKNO OY VUOKRAA PARHAAT TOIMITILAT

Vapaat toimitilat, teollisuus, tuotanto, varasto,
toimisto, halli, myyntivarastot, vuokra kiinteistöt,
toimitila, tontti, tontit vuokrataan.

Edelliselle sivulle »

Helsinki Vuosaari – Varasto ja tuotantotiloja vapaana kaksi erillistä tilaa 400 m2 + 400 m2 + aidattua pihaa. Katso etusivulta kaikki vapaat kohteemme listasta. »


Vuosaaren sataman yritysalue MERIPORTTI

Vuosaaren sataman Meriportin yritysalueelle sijoittuu kiihtyvästi uusia yrityksiä. Vuotekno vuokraa toimitiloja Merenkulkijankatu 3:sta.

Merenkulkijankatu 3 sijaitsee ABB Marinen ja Aker Arctic Techologyn vieressä. Hyvät pysäköintitilat suoraan sisäänkäyntien edessä ja runsaat pihatilat tavaraovien edustoilla. Rakennukseen kuuluu halliosa ja toimisto-osa. Toimisto-osassa siistejä toimistotiloja sekä myyntivarasto ja työtiloiksi sopivia siistejä tiloja. Halliosan tiloissa isot ovet ja väljät piha-alueet: Halliosan tilat sopivat hyvin varastointiin ja tuotantoon.

Toimisto-osan sisäänkäynnit ovat Ruusuniementie 4:n puolella.

Tavaraovet ja autolla sisään ajettavat ovet ovat Merenkulkijankatu 3:n puolella. Hallitilojen yleisin kokoluokka on 400 m2, vapaa korkeus noin 6 m, isosita ovista voi ajaa kuorma-autolla sisään. Lisäksi on mahdollista vuokrata aidattua asfaltoitua piha-aluetta.

Vuosaaren sataman yritysalue sijaitsee Helsingin Vuosaaressa liikenteellisesti keskeisellä paikalla, missä  Vuotie, Kehä I ja Kehä III kohtaavat. Tänne pääset ja täältä pääset nopeasti, minne oletkin menossa.

Linja-auto tulee lähes ovelle. Vieressä sijaitsevat Vuosaari golf, Vuosaarenlahden pienvenesatama ja Villa Ruusuniemi.