TOIMITILAT VUOKRAUS: HALLI, VARASTO, TOIMISTO
VUOTEKNO OY VUOKRAA PARHAAT TOIMITILAT

Vapaat toimitilat, teollisuus, tuotanto, varasto,
toimisto, halli, myyntivarastot, vuokra kiinteistöt,
toimitila, tontti, tontit vuokrataan.

Edelliselle sivulle »

Helsinki Telakkaranta

TYÖTILA / VARASTO 280 m2

Vuokra 1820 €/kk + sähkö 140 €/kk + alv

Telakkarannan punatiilinen entinen valimorakennus numero 11 sijaitsee ainutlaatuisessa miljöössä Telakkakatu 8:ssa, käynti Munkkisaaren ja telakkakadun risteyksestä tai Nosturin rantatien kautta.

Huonekorkeudet pääosin noin 2,4 m, osin noin 2 m. Tila jakaantu kahteen osaan. entisessä pukuhuoneessa on jonkin verran ikkunoita, saunaosaston puolella ikkunoita niukasti, mutta vesipisteitä ja sauna löytyy.
Tilat sijaitsevat katutasossa portaiden päässä. Sijainti Telakkarannan vanhassa teollisuusmiljöössä sopii erityisesti luovien alojen yrityksille. Tila sopii  työ-, verstas, varasto- tai vaatimattomaksi näyttelytilaksi.

Kiinteistö: Upea sijainti lähes merenrannalla lähes Helsingin keskustassa.

Ympäristö: Telakkarannan historiallinen konepajamiljöö, joka muodostuu pääosin 1898-1930 rakennetuistuista punatiilisistä vanhoista suojeltavista rakennuksista. Rakennus 11 entinen valimorakennus on suojeltu..

Pihalla on  pysäköintitilaa.

Lähipalvelut: Lähellä hyviä ravintolapalveluita, kahviloita, mainos- ja suunnittelutoimistoja, Nosturi ja Taitoliikuntakeskus.

Kulkuyhteydet: Ratikat ja linja-autot tulevat viereen Tehtaankadulle, Munkkisaarenkadulle ja Telakkakadulle.

Vuokralaisia: Alueella toimii mm. Makia, eturivin taiteilijoita ja taidegallerioita, suunnittelutoimistoja, arkkitehtejä, design-huonekalusuunnittelijoita, verhoojia ja valmistajia.

Kuvat:

Kuvat ovat ajalta ennen remonttia. Tiloista on poistettu pukukaapit, turhat pesualtaat ja romut pihoilta. Tilat on myöhemmin lähes kauttaaltaan maalattu (seinät maalarinvalkoisella ja lattia harmaalla).

 

Saunaosastoa